Týden dopravy zdarma je tady! Všechny nákupy zboží nad 500 Kč mají nyní dopravu zdarma.

Katalog



Ochrana osobních údajů

Základní ustanovení

  1. Společnost jadi.cz s.r.o., se sídlem Maršovice 162, 468 01 Jablonec nad Nisou, IČ: 25494481 (dále jen „Správce“) se při zpracování osobních údajů zavazuje postupovat v souladu s následujícími právními předpisy:
    • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“),
    • Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.,
    • Zákon o některých službách informační společnosti č. 480/2004 Sb.,
    • Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, případně v souladu s dalšími právními předpisy.
  2. Kontaktní údaje Správce jsou: jadi.cz s.r.o., Hrubínova 856, 460 15 Liberec, e-mail: info@jadi.cz, telefon: +420 488 588 000
  3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
  4. Osobními údaji se rozumí jméno a příjmení, obchodní firma, e-mailová adresa, telefonní číslo, fakturační adresa, doručovací adresa, číslo bankovního učtu, IČ podnikající fyzické osoby a DIČ podnikající fyzické osoby.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
    • plnění smlouvy podle čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení a řešení zákaznických dotazů, poptávek a podnětů,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  2. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je:
    • plnění smlouvy, tj. vyřízení objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi kupujícím a Správcem. Při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít, jednat o ní či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších aktivit přímého marketingu na základě oprávněného zájmu.  
  3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 Nařízení.

Doba uložení osobních údajů

  1. Za účelem poskytnutí plnění smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran je uchování a zpracování osobních údajů po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro plnění smlouvy.
  2. Za účelem komunikace se zákazníkem, řešení poptávky nebo obecného dotazu jsou údaje zpracovávány nejdéle po dobu 1 roku po jeho poslední komunikaci.

Zpracování osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů provádí jejich Správce, osobní údaje pro něj však může zpracovat i tento zpracovatel:
    • Poskytoval e-shopového řešení Simplia s.r.o,
    • Přepravci
      • Česká pošta, s.p., 
      • Direct Parcel Distribution CZ s. r. o. (DPD)
      • FROGMAN s.r.o.
    • Marketingové a analytické účely:
      • AdVisio marketing s.r.o.,
      • Seznam.cz a.s.
      • Google LLC
      • Facebook Inc.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Zabezpečení osobních údajů

  1. Správce se zavazuje vynaložit maximální úsilí pro zabezpečení veškerých osobních údajů.
  2. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

Práva každého uživatele

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás na adrese info@jadi.cz nebo písemně na adresu jadi.cz s.r.o., Hrubínova 856, 460 15 Liberec nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Závěrečná ustanovení

  1. Nad rámec výše uvedených zásad ochrany osobních údajů má uživatel možnost vyjádřit souhlas se zasíláním obchodních sdělení, souhlas s vytvořením a vedením zákaznického účtu (registrace), souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely nezávislého hodnocení. Žádný z těchto souhlasů není povinný, pro plnění smlouvy nejsou nezbytné a zákazník má možnost souhlasy udělit na základě své svobodné vůle. Dále jsou na webových stránkách uvedeny i informace o nakládání s cookies.



KONTAKT: email: info@jadi.cz,  tel.: +420 488 588 000

Odběr novinek

Buďte v obraze s naším newsletterem! Zajímavé akce, slevy, trendy a novinky.

Vložením e-mailu souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání našeho newsletteru.

Všechna práva vyhrazena. Údaje mají pouze informativní charakter a mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.